Vona és az iszlám

Titokban Jemenben járt Vona Gábor: Egy Szad­dam Husszein által is pén­zelt szél­ső­sé­ges párt ren­dez­vé­nyén szó­no­kolt


Egyre több bi­zo­nyí­té­k ke­rül­ elő Vona Gábor szél­ső­sé­ges musz­lim ra­jon­gá­sá­ról, a har­cos isz­lám mel­letti el­kö­te­le­ző­dé­sé­ről. Ki­de­rült, hogy Je­men­ben is járt, egy gon­do­san tit­kolt po­li­ti­kai ren­dez­vé­nyen. Meg­döb­bentő, de be akarta hívni Ma­gyar­or­szágra az iráni for­ra­dalmi gár­dát...

Vona Gábor a legnagyobb titokban utazott el Jemen fővárosába Adenbe. Egy korábban még Szaddam Husszein által is pénzelt párt kongresszusán mondott gyújtó hatású beszédet, ismét csak kihangsúlyozva az iszlám melletti elkötelezettségét. (Így mivel van jemeni pecsét az útlevelében, nem léphet be az Amerikai Egyesült Államok területére, mivel az ország a terroristák közismert gyülekező helye...) 

Vona ijesztően szoros, folyamatos muszlim kapcsolatait jelzi az is, hogy a 2009-es EP-választásokra személyesen Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnöktől kért választási megfigyelőket, sőt kérte az iráni Forradalmi Gárda segítségét is!

Vona Gábor a Jobbik nevében titkos együttműködési szerződést is kötött Iránnal, amelyet Vona Gábor és az iráni nagykövet írt alá. A nyilvánosság csak annyit ismerhetett meg a szerződésből, hogy a Jobbik önkormányzata Tiszavasváriban azonnal hatállyal testvérvárosává fogadta az iráni Ardabilt. Megígérték azt is, hogy testvérvárost "szereznek" a síiták szent helyének Qom-nak, erről elsőként gyöngyöspatai jobbikos képviselők kezdtek tárgyalásokat.

2011. december 2-án Vona egy tüntetés vezéreként személyesen tiltakozott az Iránt sújtó szankciók és a nyugati, "cionista" érdekek érvényesítése ellen. A tüntetésen felszólalt több jobbikos képviselő mellett Gyöngyösi Márton a parlament magyar-iráni baráti csoportjának elnökeként. 

Még a pártvezetés nagy része sem ismerte Vona Gábor Allahot és az iszlámot éltető, a napokban nyilvánosságra került videóra rögzített politikai nyilatkozatait. A párttagokat pedig egyenesen megdöbbentette mindez. Szerintük Vona politikai öngyilkosságot követett el, ezért le kell váltani. 

A helyén, legalábbis a párt országos listáján Volner Jánost szeretnék látni, aki a Magyar Gárda volt kiképzőtisztjeként és főparancsnok-helyetteseként szerintük sosem vetemedne olyasfajta árulásra, hogy a muszlimok és Allah mellett kötelezze el magát.

Sokan hinni sem akartak a fülüknek, csak a felvételek többszöri lejátszása győzte meg őket arról, hogy a pártelnök valóban a muszlim hitet, a politikai iszlámot sőt magát Allahot élteti. Nem egyszer, nem kétszer, hanem sorozatos politikai hitvallásként. 

"Szégyelljük magunkat helyette is!" -mondják a pártellenzék ma még névtelenséget kérő vezetői és szimpatizánsai. "Gábor úgy látszik még az Egri csillagokat sem olvasta, Dobó István és Gárdonyi Géza foroghat a sírjában."

Forrás: Faktor

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el