Tovább az Orosz Mihály Zoltán által kijelölt úton?

 A videón az érpataki egykori iskola épülete látható, aminek az udvarán Orosz Mihály Zoltán által felvásárolt érpataki ingatlanok törmelékét tárolja a polgármester. Így néz ki több éve.

 Ez a fejlődés útja?

Valóban ezen az úton kell továbbhaladni? Ezért is a jelenleg regnáló kormány a hibás? Egyébiránt Orosz egyesülete a Beneficium szeretetszolgálat 5-6 millió forinttal tartozik - több éve - az önkormányzatnak, ugyanis nem fizette ki az általa felvásárolt 50 ingatlan épületek bontási költségét.

 Orosz Mihály Zoltán az önök keservesen megkeresett adóforintjaiból gazdagodott, miközben Érpatak tönkrement!

Persze a videón látható törmelék már csak a használhatatlan melléktermék, ugyanis Orosz úr 2016-ban kirostáltatta önkormányzati költségen a bontási törmeléket és a követ elszállíttatta szintén önkormányzati pénzen  a Napfény major ingatlanjára, ahol végül útalapnak értékesítette a követ magánemberként.

Nagyon fontos megjegyezni:

Orosz Mihály Zoltán egyetlen egy pályázatot nem nyújtott be a testület elé a 2014-es megválasztása óta. Az érpataki bekötő-út felújításával kapcsolatos egyeztetésre nem ment el, mivel épp egy bírósági tárgyaláson perlekedett valakivel Budapesten. Fontosabb volt a magánügyeit intézni közpénzből, mint a köz ügyeiért eljárni felelősségteljesen.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el