Orosz Mihály Zoltán fellebbezésre készül

A tegnap elsöprő győzelmet aratott Nagy Imre Attiláné, aki Érpatak első női polgármestere lett, így Orosz Mihály Zoltánnak búcsúznia kellett a polgármesteri címtől, amit 13 évig töltött be a településen.

Orosz Mihály Zoltánnak három napja van arra, hogy fellebbezést nyújtson be az eredmény ellen. Úgy tűnik, hogy  élni is kíván ezzel a lehetőséggel, mert állítólag bizonyítani tudja, hogy választási csalással nyert ellenfele.

Mivel a szavazatok aránya közötti külömbség igen magas, így nem valószínű, hogy valóban csalással jutott tovább az újonnan megválasztott polgármester asszony.

Orosz Mihály Zoltán mellett a választáson egyebek mellett Zagyva György Gyula is ott volt, aki véleményem szerint, mint régi barátja volt jelen OMZ mellett és nem, mint egy Jobbikos település munkavezetője. (Tiszavasvári) Olyan információt is kaptam, hogy Gyula barátnője( M.H.) delegálva volt OMZ mellett, de ez egyenlőre nincs megerősítve.

A választáson ott volt Gulyás Márton is, aki interjút készített az ex polgármesterrel, majd ezután szeretett volna Zagyva Gyulával is váltani pár szót, ám Ő addigra elhagyta a helyszínt.(?)


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el