Mi lesz veled Magyarország?

2018-at írunk a választás éve. A cigánypártok minden választási évben indulnak, de eddig nem sok sikerrel, mert a szavazat vásárlások révén sokan a voksukat a mellé tették le, aki azokat megvásárolta különböző élelmiszerek vagy pénz formájában.

Amire talán senki sem gondol az az, hogy az elmúlt négy év alatt hányan töltötték be közülük a 18-dik életévüket, és ha az idén nem is sikerül a választásuk, de négy év múlva megsokszorozódik a számuk ez viszont tény.

Mivel folyamatosan nyomon követem őket így sajnos azt kell mondanom, hogy olyan szerveződéseket és összefogásokat látok, amit a nemzeti oldalon egyáltalán nem.

A hazánkban belső ellenségként egyre jobban terjedő cigányság elszaporodása és a nemzeti oldal teljes szétforgácsolódása miatt nincs is, aki ennek az elképesztő magyarok elleni hadjáratnak korlátot szabna.

Naponta több bűncselekményt követnek el és mi nemzetiek csak ezt szótlanul nézzük végig. Asszisztálva a betörésekhez, a rablásokhoz, és az életellenes bűncselekményekhez.

Sajnálkozunk a facebookon és véleményt nyilvánítunk. Koszorúzunk és kiállunk olyan dolgok mellett, ami sérti a nemzeti öntudatunkat és ennek hangot adva elmegyünk és meghallgatunk néhány lelkes beszédet. Ennyi! 

A saját magunk sírját ássuk! Nincs összetartás és ha valaki mást állít az nem az igazat mondja! 

Felháborodunk a pártokon és a migráns kérdésen. Felháborodunk azon, hogy ki mennyit sikkaszt,  és felháborodunk a nemzetellenes cselekedetek miatt, de a komfort zónájából senki nem lép ki és senki nem szervez országos demonstrációt ennek a pusztító folyamatnak a megfékezésére.

Áprilisban választás lesz, és az eredmény előre látható, ami egyenlő lesz hazánk teljes pusztulásával, amikor kevés lesz már az elkúrtuk és kevés lesz a lemondok.

Kit okolhatunk, majd? 

Okoljuk a kormányt és a rendszert, de a legnagyobb bűnösök mi vagyunk mi nemzetiek, akik hagytuk és hagyjuk, hogy mindez bekövetkezzen.Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el