2018-as országjelentés: itt az újabb brüsszeli kampányjelentés

Forrás: Origo

Budapest - Az Európai Bizottság várhatóan szerdán kiadja legújabb brüsszeli kampányjelentését, azaz a 2018-as országjelentést. Brüsszel újabb alkalmat talált arra, hogy hivatalos dokumentumok közé bújva nyomást gyakoroljon a bevándorlásellenes magyar kormányra. A jelentést a Soros-szervezeteken kívül olyan ellenzéki magyarok írták, mint például Magyar György fia, Magyar Gábor.

Brüsszel mindent megtesz azért, hogy az április 8-i választásokon ne Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP alakítson kormányt a következő négy évre. 

A várhatóan szerdán megjelenő országjelentésben az Európai Bizottság olyan témákban fejti majd ki véleményét, mint az oktatás, az egészségügy, a korrupció, az igazságszolgáltatás, a szegénység vagy a romák helyzete.

Egytől egyig az ellenzék kampánytémáiról van szó, az ő kottájukból játszanak. Mindez talán nem meglepő annak fényében, hogy információink szerint a jelentés - "igazságszolgáltatás hatékonyságára és az ügyészség szervezetére" vonatkozó rész - elkészítésében maga Magyar György fia, Magyar Gábor segített.

Magyar György fia is besegített a szigorúan "független" országjelentés elkészítésébe.

Magyar György hivatalosan az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselő-jelöltjeként indul Siófokon, de Gyurcsányék támogatását is bírja. Sőt.

Kampányát a Jobbik-közeli siófoki polgármester csapata koordinálja, ami nem meglepő, hiszen Magyar a Simicska-birodalom jogi képviselője is.

Az elsők között kezdte hirdetni a Jobbikkal és a "civilekkel" való együttműködést, valamint az egy ellenzéki egy fideszes ellen koncepciót.

Apa és fia között nemcsak vérszerinti összefonódás van, a munkában is együttműködnek, közösen viszik a Magyar György és Társai Ügyvédi Irodát. A tények ismeretében egyetlen kérdést tennénk csak fel: tényleg elhiszi bárki, hogy egy aktív ellenzéki politikus, nevezetesen Magyar György fia objektív és független munkával segíti az Európai Bizottság 2018-as országjelentését?

Ha kampányba való beavatkozás, akkor a Soros-szervezetek sem hiányozhatnak

A dokumentum elkészítésében azonban nemcsak ellenzéki magyarok, de a Soros-hálózat is kivette a részét. Brüsszel a korrupciós fejezet megírásában kérte ki a Soros által támogatott Transparency International és a "Korrupciókutató Központ" véleményét. A Transparency-t talán már senkinek sem kell bemutatni.

Ők védik például a röszkei zavargások miatt terrorcselekménnyel vádolt Ahmed H.-t, állandó szereplői a magyar kormány és bevándorláspolitikája elleni támadásoknak.

A kerítés építésétől kezdve a Stop Soros törvénycsomagig minden bevándorlást érintő magyar intézkedést megtámadtak és támadnak a mai napig a többi Soros-szervezettel együtt. A jelentés elkészítésében részt vett Tóth István János, illetve az általa vezetett jól hangzó "Korrupciókutató Központ" is, ami rendszeresen összedolgozik Brüsszellel olyan projektekben, amelyek Soros Nyílt Társadalomért Alapítványának támogatását élvezi.

Szerdán tehát nagy meglepetés nem várható, a jelentést úgy hangolták, hogy az az ellenzéket segítse. A hangzatos országjelentés nem lesz más, mint egy újabb eszköz arra, hogy Brüsszel beavatkozzon a magyarországi választási kampányba.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el