Kiskorúval folytatott szexuális viszony miatt jelentettek fel egy fideszes képviselőt

Először a Jobbik alelnöke, Volner János írt a Facebookon arról, hogy pedofília gyanújába keveredett Kiss Attila Csaba, nagykőrösi fideszes önkormányzati képviselő.

Nekem kicsit furcsa, hogy pont Volner János az, aki feszegetni kezdte ezt a témát, hiszen a Jobbik családos frakcióvezetőjéről egy egész fotósorozat készült, miközben egy nővel a bokrok között tartózkodott 2016 nyarán. A lebukás után a Jobbik, a magyar politikatörténetben példátlan módon, hivatalos beismerő pártnyilatkozatot(!) adott ki arról, hogy a nős családapa frakcióvezető valóban hosszú ideje szeretőt tart. Azóta tudomásom szerint szent a béke.

Természetesen teljesen más kategóriába esik az amikor egy gyermekkel követ el valaki szexuális együttlétet.

Térjünk vissza arra, hogy mi is történt. Kiskorúval folytatott intim kapcsolat miatt tettek feljelentést Kiss Attila Csaba nagykőrösi fideszes önkormányzati képviselő ellen így szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt indult nyomozás, amit a rendőrség meg is erősített.

Az ügyben a Gödöllői Rendőrkapitányság nyomoz.

Senki nem cáfolta még a vádakat, sem az érintett képviselő, sem pártja. Az eset évekkel korábban történt, és az akkor még 14 év alatti lány kezdeményezte a viszonyt, akinek közeledését a fideszes képviselő nem utasította el. A büntető törvénykönyv szerint pedig ez szexuális visszaélésnek számít.

Korábban a helyi polgármester arra kérte az igazgatót, akinek iskolájába a lány járt, hogy tussolják el az ügyet.

Az érintett igazgatónő megbízását viszont most nem hosszabbították meg, és ezért dönthetett úgy, hogy nem titkolja tovább a tudomására jutott viszonyt.

Véleményem szerint az érintett tanárnő ellen is jogos lenne a vizsgálat elindítása valamint elmarasztalása, hiszen foglalkozáskörében elkövetett mulasztás és kiskorú veszélyeztetésének ténye áll fent. Joga és kötelessége lett volna már akkor feljelentést tennie a rendőrségen és nem utolsó sorban felhívni a szülők figyelmét a bűncselekményre amikor az tudomására jutott.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el