Az információk világa

Vannak szóbeszédek is, amik lehetnek megalapozottak és olyanok is, amik légből kapottak. Fontos, hogy a megszerzett információ mindig hiteles legyen.

Mondok egy példát erre. Volt a borsodnádasdi gyilkosság, ahol egy 17 éves lányt ölt meg egy bedrogozott fiatal. Voltam a településen, mert kaptam egy olyan üzenetet, ami elég figyelemre méltó volt.

Hónapok óta őrizgetem ezt az üzenetet, aminek csak egy részét osztok most meg.

Ezt akkoriban nem osztottam meg, mert nincs rá bizonyítékom , és a rendőrség sem adott ki erről közleményt, így nem tudom, hogy valós-e az információ. Feltételezésekbe pedig nem szerettem volna bocsátkozni. Így elsiklottam felette, ahogyan most is tenni fogom, mert kinek hiányozna egy bírósági hercehúrca. Bár belegondolva lehet, hogy vállalnom kellene, mert akkor legalább kiderülne, hogy valós-e az üzenet tartalma.

Bűncselekményt nem követtem el, mint esetleges bizonyítékelhallgatása, mert az információban szerepel az üzenetek lefoglalása a rendőrség részéről. Már ha igaz.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el