2017. 01.28. A Becsület napja

Ma 2 éve, hogy Vona Gábortól visszakértük a gárdamellényt.

A tüntetés főszervezője, Silip Norbert (Cudar Norbi) volt, a Magyar Gárda országos elhárításának egykori parancsnoka.

Az ígéret be lett váltva. Ott voltunk és kifejeztük az egyet nem értésünket azzal kapcsolatosan, hogy mik azok a tényezők, amik nem férnek bele a radikális szemléletbe.

Bár nem voltunk olyan sokan, mint, akik bent tapsolva itták a melegben Vona Gábor szavait, de minket odakint átfagyva melegített az a mellény, ami a legnagyobb hidegben is melegíti a Gárdisták szívét.

 Nem Soros pénzen fizetett külön buszokkal érkeztünk, hanem vonattal és autóval saját költségen. 

Ti bajtársaim akik bent ültetek, vagy el sem jöttetek, mert kivárásos alapon inkább otthon maradtatok, vagy, mert meglett tiltva a jelenlétetek most  is ugyanazt tennétek? 

A Jobbik letért arról az útról amin együtt indultunk el. Sajnálom, hogy sokatok a bakancsot lecserélte egy kényelmes papucsra. Persze a mellényt nem kaptuk meg és a petícióért sem ő jött ki, amit át sem akart venni. Azt hiszem, hogy egy év után elmondhatom, hogy mégis, hogy került átvételre. A BS jóvoltából, mert nyomást gyakoroltak a "Tisztelt elnök uratokra" 

Akkoriban is sok kritika érte őket, hogy védték Vonát, ami nem fedte a valóságot, de az akkori politikai helyzet nem tette lehetővé, hogy minden információmat megírjam. A BS az egyetlen olyan szervezet, ami valós nemzeti értékek mentén halad és a Jobbiktól való elhatárolódásuk nem mostanában történt. 

A Spinoza házban Vona azt mondta, hogy a mellény már nincs nála, mert elajándékozta.

" Egy olyan személynek, akinek szüksége volt rá"

 Az eltelt időszakban, azt hiszem, hogy nem kell ecsetelnem, hogy milyen nemzetellenes cselekedeteket hajtott végre a ideológiai zavarral küszködő néppártosodott Jobbik. Mára már odáig fajult ez az őrületes hatalomvágya Vonának, hogy a párttársai a leváltását szorgalmazzák.

Míg nekünk maradt az Adjon az Isten nálatok ezt felváltotta a Shalom és Allahu Akbar

Miután a mellényért ott voltam a megyei zászlót és az összes állományjelzőt utasításban kaptam a pártkatonaként Vonát szolgáló Dandár parancsnokomtól, hogy azokat haladéktalanul adjam át.

Nem tettem meg, mert esküt tettem arra, hogy megvédjem és úgy gondolom, hogy ha átadtam volna akkor az eskümet szegem meg hiszen a Gárda egy pártok felett álló szervezet és, aki az esküt elfeledve behódol egy meghasonult pártnak az még ha a felettesem is nekem nem adhat utasítást.

Két év telt el és bár rengeteg támadást kaptam a Jobbik miatt, de ma is ugyanúgy ott lennék a bajtársaim mellett.


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el