Álnemzeti karrieristák

Azért szép az élet itt Magyarországon!

 Most azt látom hogy azok, akik régen "Nagy radikalizmusukkal" szereztek nevet maguknak kis hazánkban,mára elúszkálnak abban a híg fosban, amiben belecsúsztak. A Jobbik árulása, és azok, akik még mindig a pártban vannak egytől egyig hiteltelenek, látszat emberek, és egykori dicsőített nevüket ők maguk mocskolták be. 

Míg Budaházyra súlyosbítást kérnek, a nagy nemzeti radikális közszereplők egy poszt erejéig, és átölelve őt szereznek maguknak népszerűséget az oldalukon.

 Egy hazafi több éve tartó meghurcolása melletti kiállás valóban csak ennyi erőfeszítést ér? 

Valóban csak annak fitogtatása , hogy megmutassátok, hogy Ti még radikálisok vagytok? Persze változnak az idők és a módszerek is, de a barátság és az eszme az nem változik csak olyanoknál, akik megvehetőek, és többet számít a pénz és a hatalom. Ti nagy közszereplők, akik elmentek egy egy tárgyalására megmutatni, hogy mi melletted vagyunk, de egyetlen szót sem emeltek fel érte egyetlen fórumon sem, mert csak a saját karriereteket építgetitek. Ti, akik hangos szónoklatokat mondtok egy egy demonstráción, ami érte van szervezve, és ahol megmutathatjátok magatokat, nincs bennetek szégyenérzet egy csepp sem?

 Gaudi és Morvai a kezdetektől fogva mellette állnak és támogatják, védik.

 Közben Ti támogatást hazudva vezetitek meg a radikálisok táborát. Olcsó és átlátszó érvelés, hogy kiáll a Fidesz mellett, mert 2002-ben a szavazatok újraszámolásáért lezárták az Erzsébet hidat, hogy eltakarítsák a kommunistákat az országunk kormányzása éléről. 

Akkoriban a Fidesz volt az egyetlen alternatíva és szinte mindegyikünk behúzta rájuk az x-et. 

És most Ti álnemzetiek pontosan a kommunistákkal borultok össze, azokkal, akiknek nevét Csintalan Sándorok, és Gyurcsány Ferencek fémjelzik.

 Az a Gyurcsány, aki 2006-ban szemeket lövetett ki, és Gergényi és társai, mindehhez asszisztált, de mindent a hatalomért igaz?

 Mirkóczki nyilatkozata után hogy van még képetek az emberek szemébe nézni?

A magam részéről remélem, hogy végleg elsüllyedtek a híg fosban, mert hiába lesz már bármelyikőtök részéről kimagyarázás pont senki nem fog érdekelni. 

Történelmet akartatok írni? Sikerült, mert a hazánkat eddig még nem árulta el rajtatok kívül olyan párt, ami kormányon sem volt.

Budaházyt beáldoztátok, de az igazi csapást a Fidesz azzal mérné rátok, ha kegyelmet kapna, mert akkor még a parlament küszöbét sem lépnétek át, mert a radikálisok többsége azt a bizonyos x-et a Fideszre húzná be.


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el