Korrupciós ügyletek: Érpatak

Forrás: Érpatak választ - 2016

Újabb megdöbbentő részletek az érpataki korrupciós ügyletekről: 

Az egykori szocpolos ház a vételkor szerkezetkész állapotban volt a Kossuth utca 35 szám alatti. Így a hatmillió forint igen baráti árnak mondható amennyiért ezt az házat felépítette az érpataki önkormányzat tulajdonában lévő Kft. különösen annak ismeretében, hogy a Múr-Vill Kft. mindössze 250 ezer forintot számláz ki a nonprofitnak a Beneficium ingatlan teljes körű villanyszerelési munkájáért. Miközben az érpataki önkormányzatnak egy elektromos csatlakozást 175 ezer forintért készít el a villanyszerelésre szakosodott cég.

A Múr-Vill Kft. az a cég, amely sorozatosan részt vesz mindenféle pályáztatás nélkül az érpataki beruházásokban, így az önkormányzattól több mint 10 millió forintos megrendeléshez jutott az évek folyamán.

Viszont ez az összeg eltörpül a Horváth Építőipari Kft. által megszerzett megrendelésekhez képest, akik 2014 decemberéig mindösszesen 66 millió forint értékben szerződtek a nonprofit kft.-vel, szintén közbeszerzés nélkül.

Egyébként 2017-ben Érpatak Önkormányzata a Horváth Építőipari Kft-t újabb 14 millió forintos építési munkával bízta meg. A két, Orosz által preferált cég közpénzből finanszírozott építési beruházásokkal kapcsolatos szerződéseinek összege közel 100 millió forint.

Emellett szinte eltörpül a Kálló-Villszer kft. 2014 októberében kifizetett 1, 4 millió forintos számlája, ami több mint különös, hiszen ugyan erre a munkára - szociális épület bővítése - a nonprofit kft a Múr-Vill Kft-nek 2014 áprilisában már kifizetett 2.1 millió forintot.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a Nonprofit Kft tevékenységét valójában Orosz Mihály Zoltán és élettársa, Valika irányították. Attól sem riadtak vissza, hogy különböző hatósági eljárásokban hamis okiratitokat nyújtsanak be.

Persze megszokhatták már, hogy állításainkat dokumentációkkal, hang és videofelvételekkel tudjuk bizonyítani! Mi nem csak dumálunk!

ELÉG VOLT!

A mai napig nem tudjuk, hogy Orosz Mihály Zoltán nagykállói házánál miből épített fel egy télikertet és egy könyvtárszobát az elmúlt évben.

 Az építkezés értéke Orosz saját bevallása szerint 8 millió forint volt. Több bizonyítékék van rá, hogy a ravatalozó felújításával egy időben, Orosz nagykállói házánál is dolgoztak azok a brigádok: így ott volt a Horváth építőanyag kereskedés több dolgozója, a Múr-Vill Kft vezetője és dolgozói is.

Kérdés: Orosz Mihály Zoltánnak miből volt 8 millió forintja az építkezésre?? Nem, hitel nem terheli az ingatlant!

Persze ne zavarjon meg senkit, hogy Orosz nagykállói házánál látható kerítés kísértetiesen hasonlít az érpataki temető kerítéshez és..., hogy a rejtély még izgalmasabb legyen:pont akkor is készült.

Miközben Orosz Mihály Zoltán gyarapodott, Érpatak tönkrement!

Bemutatjuk az érpataki sporttelepet. Mindenhol a posztulás nyomai fedezhetők fel! Érpataknak nincs jelenleg felelős vezetője! Orosz Mihály Zoltán nem a településsel, hanem saját gazdagodásával foglakozik. 

https://www.facebook.com/erpatak2016/videos/2086682391601817/

Orosz Mihály Zoltán ismét hazudik!

Ezt az összeget a saját kutyára költötte tavaly nyáron Orosz, amikor a kutyáját kullancs fertőzte meg. Orosz Mihály Zoltán egyik kutyáját Hercegnek hívják a számlán ez is szerepel!

Hol vannak a kutyák??!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el