Dorogi Éva Jobbikos képviselőjelölt kilakoltatás után! Tatabánya 3.sz. körzet!

Menjünk kicsit vissza pár évet:

"Dorogi Éva vagyok a 3.sz. lakókörzet független képviselő jelöltje a Jobbik támogatásával.
Tatabányán, a Gál István lakótelepen lakom. Két felnőtt korú gyermekem van. 30 éve gyakorlom hivatásként, és nem csak tanárként a fiatalokkal való foglalkozást. Jelenleg Gyermekotthonban tanítok, nehéz sorsú gyermekeket. Szellemi, érzelmi felemelésére fordítom minden szeretetem, és energiám nagyobb részét. Életem a sport, szabadidő hasznos eltöltése, természet és egészségvédelem széleskörű megismertetése, megszerettetése, zene- művészetek, hagyományok ápolása."

"Célom az emberek életterének javítása minden szinten.
Közel hat éve a Magyarok Szövetségében tevékenykedem aktívan Tatabányán, megyei és országos szinten. "

Dorogi Évát kitették hétfőn a lakásából, pedig a végrehajtásról szóló törvény szerint november 15-től április 30-ig nem lehet magánszemélyt kilakoltatni.

Kilakoltatás után Dorogi Éva testvérével és 16 éves kutyusukkal a lépcsőházban este, már hajléktakanként!  

Válása után vett fel az egyik pénzintézettől 4 millió forint hitelt, és mivel rövid időre munkanélküli lett, egy darabig nem tudott fizetni, de aztán dupla részleteket küldött

Először 2011-ben akarták elárverezni a lakást, de ezt megtámadta a nő, a 2014-est azonban már nem tudta kivédeni.

2016 végén megjött a végzés, hogy át kell adnia az ingatlant az árverési vevőnek. Az új tulajdonos megengedte neki, hogy  a lakásban maradjon, majd jogi viták miatt felszólította a lakás elhagyására. Ez nem járt eredménnyel így a zárat lecserélte Dorogi Évát pedig kizárta a lakásból, amiben az összes személyes tulajdona és iratai is bent maradtak. 

Ebbe nem nyugodott ebbe bele, visszament, feltörte a zárat, ám a holmijait, iratait nem tudta kihozni. Rendőrt hívtak és bevitték az őrsre, majd pár óra múlva elengedték.

Dorogi Éva szerint a kilakoltatás több szempontból sincs rendben, és a lakásmaffia állhat a kilakoltatásának hátterében. 

Ezelőtt pár évvel sem állt ki a Jobbik azok mellett, akik a párt tagságában voltak és főként bajban. Mióta néppártosodott meg pláne, hogy nem. Mit várhatnánk egy olyan párttól, aki még jogi segítséget sem nyújtott egy bajba került nőnek, aki anno az ő támogatásukkal indult a választáson. Tisztán megmutatkozik itt is, hogy minden választási beszédük üres fecsegés, ami mögött semmi nincs. Erre jó példa ez az eset is.

És most függetlenítsünk el attól, hogy részese volt a politikának. Egy magyar nőről van szó, akit kitettek az utcára a tél kellős közepén. 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el