Közös Ország Mozgalom

A Közös Ország Mozgalom február 1-én vitát szervez a VIII. Kerületi párt jelölteknek. Vajon a roma pártok jelötjeit miért nem hívták meg?

Eddigi forrásaim szerint felmerült a lehetősége annak, hogy tüntetést fognak szervezni a cigánypártok a fórum  ellen, amennyiben Gulyás Mártonék nem változtatnak álláspontjukon. Azt is sérelmezik, hogy a Jobbikot meghívták bár az még nem tisztázott, hogy ott lesznek-e. 

A mozgalom célja, hogy országosan legalább 10 választókerületben végezzen és szervezzen közvéleménykutatást a 2018-as választásokat megelőzően. Az első és egyetlen céljuk, a jelenlegi igazságtalan választási rendszer megváltoztatása. 

Első lépésként valamennyi politikai szempontból érintett polgárt és politikai pártot felszólítottak a közösség térségére az "Agóra" rendezvényre, amelyet az Országgyűlés épülete előtt állítottak fel. Ide sem hívta a cigányokat pedig cirka 200 millióért ment Marcika műsora, amit Soros György finanszírozott.

 Az Agórát Soros György építette az ellenzéknek.

Véleményem szerint pedig semmi másról nem szól ez az egész, mint előzetes felmérést készíteni az induló pártok támogatottságának állásáról. 

A Soros által fizetett Gulyás Márton bizonyára gazdájának referál a választási közvélemény kutatás eredményeiről.

És, hogy ismételten öt percig a média szereplője legyen így nagy valószínűséggel a Békét és szabadságot az iskolákban demonstráción is fel fog tűnni persze ha nem fog esni aznap.

Kicsit tovább gondoltam a A Közös Ország Mozgalom logóját és nekem kísértetiesen hasonlít a VISTA logójához.

A Vista jelentése fasor. Így már teljesen érthető lett számomra, mert ahogy a mondás tartja: 

" A fasorban sincsenek! "

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el