Magyarország jövője, ahogyan én akarom!

A liberális agymenések a szabadság köntösébe bújtatva korlátozzák mindennapjainkat. 

Szólásunkat, cselekedeteinket és már annyira utálom ezeket. Nem vagyok hajlandó semmilyen kompromisszumra csak azért, hogy egy liberális elmeháborodott mondja meg nekem, hogy mit tehetek meg és mit nem. Szeretem a hazám és szeretem a magyar népet és nem tudom elfogadni a cigányság pusztító életmódját és nem tudok elfogadni a kereszténységen kívül más vallást Európába és nem tudom elfogadni a migránsokat sem.

 Egy beteg társadalom van kialakulóban, ahol eszeveszett gyorsasággal terjed a deviancia. A melegek közötti házasság az utcán való vonaglásuk. Elég volt hát hol van már a határ, amit már nem csak feszegetnek, de rég átlépték. Nem gondolnám, hogy prűd vagyok csak, mert nem tudok azonosulni ezekkel a magatartási formákkal. A migránsok száma mára már elérte Euróra szinten azt, hogy ha már egy sem jönne akkor is a szaporulatuk miatt kipusztulással fenyegeti a fehér fajt és az európai kultúrát.

Hogyan képzelném el a jövőt?

Furán. Egy külvilágtól elzárt burokban szeretném tudni a hazámat, ahol nincsenek renitensek és ahol nyitott ajtók és parkokban üldögélő öregek élvezhetik a nyugalmat. Gyerekzsivajtól hangos játszótereket és boldog arcú embereket, akik nem mennek el egymás mellett közönyösen. Egy olyan országot , ahol a férfi férfi és a nő az nő. 

Várakat és vármegyéket, konyhakerteket és gazdaságokat ipart és mezőgazdaságot, ahol azt, aki nem tartja be az együttélés szabályait a társadalom kirekeszti. Bankok nélküli országot, ahol virágzik a kereskedelem és kitűnő szakemberek építik a jövő generációja számára a házakat. Ahol nem akar mindenki diplomás és informatikus lenni, mert a kétkezi munkát megbecsülés övezi és olyan oktatási intézményeket, ahol a gyerekek megtanulják azt az értékrendet, amit a történelmünk meghamisítása nélkül úgy szívhatnak magukba mint az anyatejet.

Orvosokat és ápolókat, akik az eskühöz híven gyógyítják a betegeket olyan egészségügyi intézményekben, ami minden magas szintű elvárásnak megfelel. 

Magyarország beteg az egészség fogalma az, hogy a testi, lelki, szociális jólét állapota nem csak a betegség és fogyatékosság hiánya.Több sebből vérző hazánkat együtt kellene meggyógyítani, hogy azok élvezhessék, akik a legfontosabbak nekünk a gyermekeink. 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el