Bendik Tamás: MIÉP Miskolc

Bendik Tamás a MIÉP borsod-Abaúj-Zemplém megye 2.OEVK képviselőjelöltje.

 Miskolcon született, jelenleg is Miskolcon él. Ismeri a helyiek, és a környékbeli emberek mindennapos problémáit.

A feltett kérdéseimre  korrekt válaszokat kaptam Bendik Tamástól, és Nagy Tibortól a MIÉP elnökétől, amiket azért tettem fel, hogy a városunkban élők is jobban megismerjék, a pártot és az áprilisi választáson ne legyen kérdés, hogy ki az, aki képviselni tudná az itt élő embereket. 

Milyen változtatásokat terveztek a parlamentbe jutás esetén?

A Parlamentbe jutásra több stratégiánk van, és a csodák között arra is készek vagyunk, hogy nulláról egészen a kormányközelbe jussunk. Ugyanakkor a hosszú és kitartó munkára rendezkedünk be, azaz nem a kudarcainkat, hanem a sikereinket számoljuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a 12 pontos programunk a teljes politikai palettán a legalaposabb, és a nemzet számára megkerülhetetlen. Sikerre akarjuk vinni, és ehhez keressük a társakat.

Hogyan és milyen módon tervezitek a magyar emberek érdekképviseletét?

Akik bíznak bennünk, azokat közvetlenül képviseljük. Akik nem tudnak rólunk, azokkal meg kívánjuk ismertetni a programunkat. A rendelkezésre álló eszközök a totális médiacenzúra miatt meglehetősen szerények, de elmozdultunk a holtpontról. Van televíziónk, az Álmos Király Televízió és az Eszlár Tv, újságunk, a Magyar Ember, és több honlapunk, melyeken át eljutunk támogatóinkhoz. Ott tartunk, hogy a MIÉP nevében több hamis honlap is létrejött, azaz ellenfeleink sem tétlenkednek. A választó felé az üzenetünk, hogy ne hallgassanak semmiféle félrevezető befolyásolásra, csak tiszta forrásból tájékozódjanak, például a www.miepinfo.hu, vagy a www.almoskiralytelevizio.hu oldalakon. Az országgyűlési választások után következik az önkormányzati választás és az európai uniós választás, melyekre euroszkeptikusként komolyan készülünk. A jelenlegi féldemokráciában a demokratikus eszköztár látszólag létezik, meg kell töltenünk tartalommal. A magyar nemzet felemelkedése, a Kárpát-medencei magyarság egyesítése a cél, ami egybevág a honalapító atyák, Álmos és Árpád, a Turul-nemzetség szándékával.

Milyen intézkedéseket tennétek a cigánybűnözés megfékezésére Miskolcon?

A cigányság számára ugyanaz az út, mind minden más ember számára: munka és tanulás. Aki erre nem hajlandó, az saját sorsáról, saját életéről dönt. Nem célunk mesterségesen életben tartani egy olyan bűnöző réteget, amely segélyekre, állami támogatásokra van berendezkedve. Minden természetellenes beavatkozást meg kell szüntetni. Magyarországon a magyar ember áll a középpontban, az ő felemelkedésétől függ minden társnemzetiség jobb, vagy rosszabb léte, tehát a cigányságnak is elemi érdeke, hogy ne a bűnöző elit, hanem a magyar érdekek mentén szervezzék újra életüket.

Hogyan oldanátok meg Miskolc tovább gettósítását?

A jelenlegi és ezt megelőző kormányok a gettóépítésben látták biztosnak a gettószavazatok begyűjtését, ugyanakkor minden pénzt elloptak a legszegényebbektől. A szigorú, de igazságos új rendszerben nem faji, hanem emberi minőség alapján teszünk különbséget ember és ember között. A hitványak kutya világra számíthatnak, a jók előreléphetnek. Mindenki saját sorsának a kovácsa.

Hogyan oldanátok megy Lyukóvölgyben az illegális beköltözést, illetve milyen megoldással javítanátok a közbiztonságot ezen a városrészen?

Teljesen felesleges városba költöztetni olyan embereket, akik az alapvető együttélési szabályok betartására képtelenek. Számukra az ország elhagyott településein kell olyan lakhelyeket, munkahelyeket létrehozni, ahol bizonyíthatnak. A civilizáció több évszázados lemaradását egy nemzedék alatt nem lehet bepótolni, de a fiatalságban óriási erő és lendület van. A jóra valók számára meg kell nyitni a felemelkedés útját, a bűnözőknek pedig rács mögött van a helyük.

Van-e változás, és ha igen melyek azok az új  MIÉP szemléletében a régihez viszonyítva?

A megújult MIÉP következetesebben figyel a felszámolt ezer éves államiságunk helyreállítására. A magyarságnak sok ezer éves tapasztalata van az állami szervezettségről, ezt tudatosítanunk és követnünk kell. Határozottabbak és következetesebbek vagyunk, tanultunk az elmúlt évek párt- és országrombolási tapasztalatiból.

Terveztek-e a későbbiek folyamán más pártokkal való összefogást?

Az 1848-as 12 pont megvalósítása és korszerű körülmények közötti érvényesítése is ránk vár. Ez az alapja bármiféle együttműködésnek. A '48-as márciusi ifjak tisztán látták a nemzet sorsát, mi az ő nyomukban járunk. Aki csatlakozik ehhez a programhoz, azt szeretettel fogadjuk. Szükségünk van küzdőtársakra, bajtársakra. Nincs szükségünk elvtársakra.

Feladnátok-e az elveiteket és a párt identitását azért, hogy előre lépjetek a politikai rangsorban?

Az elveinket akkor sem adtuk föl, amikor pártunk támogatottsága a nullához közelített. Most, hogy fordult a helyzet, egyre többen döbbennek rá, hogy nem szélkakasokra, politikai haszonlesőkre van szükség, hanem becsületes igaz jó magyar emberekre. 

Köszönöm a válaszaid Tamás, és kívánok április 8-án sok sikert a választáson! 


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el