Felajánlás Csépányiné Zámbó Tímea részére

A 2019-es önkormányzati választásokra

Tímea évek óta kitartóan küzd Somsályért és az ott élő magyar emberekért. 

Ellentétben a Jobbikos Fidrus Péterrel, akinek csak a 2014-es választásig volt fontos Ózd peremkerülete Janiczák Dávid polgármesterrel együtt.

Tímeát több face bejegyzésben is megalázták valamint a reagálásokat megtagadva tőle kizárták azokból az ózdi csoportokból, ahol érvekkel támasztotta alá mondanivalóját.

Nem adta fel a küzdelmet bár a cigányok miatt került életveszélyes helyzetbe is. Több mozgalom és párt megkereste már, akik learatni szándékozták azt a babért, amit kizárólag saját erejének és kitartásának köszönhet. 

Mindegyiket visszautasítva teljesen függetlenül pártérdektől mentes igazi példamutató személy, aki fáradhatatlanul kitart az elvei mellett, szem előtt tartva a települése sorsát és jövőjét.

Így amennyiben ha indulna a 2019-es önkormányzati választáson, mint egyetlen hiteles személyt, egy magát megnevezni nem kívánó vállalkozás, a választáshoz szükséges szórólapot, plakátot, megállítótáblát valamint a hozzákapcsolódó grafikai szolgáltatást darabszámtól függetlenül ingyenesen felajánlja számára.

Gratulálok Timi és remélem, hogy élsz a lehetőséggel! 


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el