Mi az a Tett és Védelem Alapítvány?

Magyarországi zsidó civil szervezet.Irányításuk hivatalosan is izraeli, antimagyar feljelentgető tevékenységüket a magyar adófizetői pénzből végzik. Köves Slomó és a Szim Salom alapította. Feladataként az antiszemitizmus elleni harcot és a zsidóság védelmét jelölte meg.

 Ellenőrzés alatt tartanak minden Magyar nemzeti szervezetet.

 A gyakorlatban, a mi zsebünkből működve magyarokat jelentgetnek fel véleményük leírásáért, de szó nélkül hagyják a közösségi oldalakon burjánzó rasszista cigány és zsidó beírásokat. Amivel maguk bizonyítják, hogy a TEV faji, vallási alapon működik, az antimagyarizmussal nem törődik.

Csak néhány a tipikus, ezrével előforduló antimagyar posztokból:

"Jol tették hogy megölték a cozma genyót"
"Rohadt g...szájú magyarok"
"Pusztuljon az összes magyar g..ci"
"utálom a magyarokat, meg minden ilyen paraszt g*cit!"
"Pusztulj el szar magyar nép"

Egy közleményből

a Tett és Védelem Alapítványt működtető Bodnár Dániel Chabad Lubavics zsidó egyházának főrabbija.:  "A gójok lelke tisztátalan az a feltevés hogy a zsidók és a gójok egyenlőek, teljesen téves."

Feljelentések sorozatának elindítói, akik minden nemzeti szervezetet górcső alá véve végeznek olyan tevékenységet, aminek semmi köze a magyarok érdekvédelméhez.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el