Nem szeretnék megtéveszteni senkit!

2017, november 13-tól semmilyen mozgalomnak nem vagyok a tagja. A döntést én hoztam meg. Csak a korrektség kedvéjért írom ki tájákoztatásul, de semmilyen kérdésre ezzel kapcsolatosan nem válaszolok.
Mindenkinek köszönöm a megértését.

Mindenkinek kell, hogy legyen valami célja az életben.Már az évek számát sem tudom, hogy mennyi ideje vagyok a nemzeti oldalon.Az évek alatt az emberek, akiket azt hittem, hogy ismerek és feltétlenül bíztam bennük teljesen más oldalukat mutatták meg. Nem mondom, hogy nem kerültem padlóra, mert nőből vagyok, de felálltam és tovább folytattam és folytatom. Nem lehet és nem szabad gyengének lenni, mert a gyengét eltapossák! Meg akarom mutatni mindenkinek, hogy nem kötelező tehetetlen áldozatként, tétlenül nyavalyogva leélni egy életet. Én meghoztam azt a döntést, amit nagyon kevesen képesek meghozni: mindenáron a győztes oldalra kerülni, és ezért semmi erőfeszítést nem sajnálni. Ezt üzenem azoknak, akik feladják és a komfortzónájukból nem képesek kimozdulni. Ezt üzenem azoknak is, akik aprópénzre váltották a becsületüket. Sosem vágytam képviselői babérokra és pozícióra. Egyetlen dolog motivál az elvem, amit vallok és nincs az az Isten amiért feladnám.

Soha nem adom fel!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el