Vakolat esett egy idős nénire Miskolc belvárosában

Sérülést szerencsére nem szenvedett. 

A Déryné utca 18 számnál tégla nagyságú vakolatdarabok hullottak a járókelőkre. Egy hetven éves nénit el is talált egy nagyobb darab, szerencsére azonban csupán a vállát súrolta, és a vastag télikabátnak köszönhetően nem okozott sérülést. 

A helyszínre kiérkező mentősök,megvizsgálták a hölgyet, de nem találtak semmilyen orvosilag ellátandó sérülést.  A katasztrófavédelem munkatársai elkordonozták a területet, majd eltávolítottak minden olyan vakolatdarabot, amely meg volt lazulva. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, és, hogy felmerül-e valakinek felelőssége az ügyben.

2008 augusztusban a Széchenyi u. 68. szám alatti épület homlokzati stukkódísze leszakadt egy járókelőre. A férfi a helyszínen meghalt, a feleségét sokkos állapotban szállították el.

Miskolc belvárosában az épület vakolatait sok helyen csak az imádság tartja fent.

Viszont a miskolci zsinagóga felújításának első ütemében a kormány 300 milliót bocsájtott az épület restaurálási munkáira.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el