Értünk Értetek

Most mondja valaki, hogy nem változnak az idők!

 Bertha Szilvia elnök:

 Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt közleménye

Orbán Viktor beszéde a miskolci, keresztény értékrendű együttélésre képtelen "migráns" cigányságról egyedül azért botrányos, mert a Fidesz-KDNP kormánynak nyolc év és számolatlanul költhető milliárdok álltak rendelkezésére rendezni a konfliktusoktól és feszültségtől terhelt cigány-magyar viszonyt, de elbukott. Farkas Flórián pedig alkalmatlan a cigányság képviseletére.

A mára másfél milliósra becsült cigányságnak sem a Fidesz-KDNP-vel, sem a Jobbikkal, de a baloldali pártokkal sincs jövőképe.

 Ezek a
pártok hiteles cigány vezetőket felmutatni nem tudnak, a
cigánysággal közösen elfogadott integrációs programjuk nincs, de még arra is képtelenek, hogy valódi kapcsolatot építsenek ehhez a
népcsoporthoz.

 Csak használni és kihasználni akarják őket.

Bebizonyosodott, hogy az íróasztalok mögött okoskodó rózsadombi szociológusok és belvárosi szalon-értelmiség csak rontani tud a cigány-magyar viszonyon, a cigányság európai integrációjának megvalósítására nem képesek.

 Itt az ideje, hogy olyan cigány vezetők kapjanak lehetőséget, akik látják: ha sokasodó népük nem illeszkedik be a tudás és munka alapú társadalomba, nyomoruk egyre nőni fog, és a szociális rendszeren keresztül hamarosan egész Magyarországot magukkal rántják.

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt ezeket az új cigány vezetőket viszi a politikába.

A cigányságnak éppen úgy jár mindaz, amiért megdolgozik, saját
igényeiknek és karakterisztikájuknak megfelelő külön oktatási alrendszer, és kulturális önállóság!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el