Jobbik: marhatágya és müezzin

2018.03.26-án a Gárdisták is képviseltették magukat azon a tüntetésen Csepelen, amit Vona kampányzáró rendezvényére szervezett a Vadhajtások Facebook-oldal.

Bár Vona azt mondta nekem itt Miskolcon mikor feltettem neki azt a kérdést, hogy miért nem mer a gárdisták szemébe nézni, hogy ő mindenki szemébe bele néz, ez most sem történt meg.

A müezzin imára hívó énekének kíséretében marhatrágyát helyeztek el a Vona Gábort szállító furgon elé a Magyar Gárda egykori tagjai, illetve a Jobbik immár követhetetlen politikai pályájában csalódott volt Jobbikosok.

Vona kampányai rendszerint botrányokba fulladtak, ahol hallgatósága jó részét a tagság , és néhány szimpatizáns tette ki. A fórumain megjelenő radikálisokat, akik kifejezték nem tetszésüket a párt ideológiai változása miatt egyszerűen Fidesz bérenceknek hazudják.

Azokat az embereket, akik mindenüket feladták az egykori Jobbikért.

Akkoriban egyikünk sem tudta azt, hogy a Jobbik a kezdetektől hazudott, amíg párt szóvivője Mirkóczki Ádám egyik nyilatkozatában ez a tény nem hangzott el.

A tegnapi tüntetésen megjelenő radikálisok a  Budaházy György amnesztiáját támogató petíciót is alá szerették volna irtatni Vonával, ami nem történt meg.

Bede Zsolt: "Három kérdést szerettünk volna feltenni neki" 

1. Mit szól Mirkóczki Ádám  öszödi beszédéhez, jó lenne tudni, hogy ez-e a Jobbik hivatalos álláspontja, vagy csak a szóvivő magánvéleménye.

2. Részt vesz-e majd április 4-én az általuk szervezett Merre tovább radikálisok? című vitaesten, amelyre meghívták Vonát, vagy delegál-e valakit a pártból. A vitaest témája Magyarország és a keresztény Európa sorsa.

3. Mit lép a Jobbik abban az esetben, ha nem érné el az 50 százalékot a Fidesz április 8-án - kivel lépne a párt koalícióra: a ballib pártokkal, vagy a Fidesszel?

A kérdésekre nem kaptak választ, mert a fórum után pánikszerűen menekültek a jobbikos politikusok Vonával az élen.

Z. Kárpát Dániel: " a Jobbikban nincs Janiczak-ügy, nincs Janiczak-kérdés, a nőgyalázó ózdi polgármester történetéből a vezetőség azt a következtetést vonta le, hogy napról napra egyre több választópolgár szeretne kormányváltást április 8-a után."

Csíkhelyi Levente, a Magyar Gárda egykori Pest megyei kapitánya: "Olyan támogatást se fog elérni Vona április 8-án, mint a legutóbbi választásokon. Pedig már legutóbb is kormányváltónak tartotta magát, de a mostani nagyhangú megnyilvánulásai ellenére negyedházas fórumokat tart. Nem hiszem, hogy bármi fenyegetés érné a kormányt részéről. Két szék között fognak a pad alá esni. A régi szavazóik nagy részét elveszítették, újakat meg nem fognak szerezni."

 Silip Norbert, a Magyar Gárda vezetője:  "Vona eladta a Jobbikot, cserbenhagyta a Gárdát. Elárult mindenkit, aki elindult vele az úton. Nem ezért húztam be rá az ikszet. A belső kör meg odabent bólogat, asszisztál ehhez a nemzetáruláshoz" 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el