A Mi Pártunk -IMA Száva Vince

Az IMA, vagyis A Mi Pártunk nevű szervezet vezetőjük Száva Vince, aki egyébként az éjszakai életben jól ismert Száva család sarja.

Korábban már volt egy pártja a Magyarországi Kisebbségek Pártja (MKP). Az MKP akkor jött létre amikor őt és börtönviselt testvéreit "megérintette a szent szellem" miután beléptek a Hit Gyülekezetébe. Az új "politikai erő" nemcsak a 13 hivatalos hazai nemzeti-etnikai kisebbség soraiból igyekezett toborozni híveit, hanem a zsidók és a hazánkban letelepedett kínaiak támogató rokonszenvét is szerették volna kivívni. Az MSZP roma tagozatának egykori ügyvezetője saját pártja élére állva indult a budapesti főpolgármesteri cím megszerzéséért is amikor is Főpolgármester szeretett volna lenni Száva Vince.

Az új szervezet egy hónapja alakult, van egy egyesületük is 17 ezer taggal (ÉKE), így bíznak benne, hogy sikerül elérni az 1 százalékot. 

2018.01. 13- án tartották Budapesten a Kongresszusukat.

A választásra minden képviselőjelölt: 1 milliót, a pártok pedig attól függően, hány képviselőjelöltet tudnak állítani: 150 és 600 millió forint között kapnak támogatást, ha legalább 27 képviselőjelöltjük elindul a választáson.

Tehát joggal állíthatjuk, hogy a 2018-as választás igazi párt dönping lesz, ami felülmúlja, majd az eddigi  választási évek indulóinak létszámát.Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el