Leleplezett hazugság Orosz Mihály Zoltánról 3.rész

Nézem élő adásaidat és egyre jobban fulladsz bele a magyarázkodásba.

Mindenki látja és tudja, hogy ezt elkúrtad, nem kicsit nagyon. Szépen csorognak be az infók és azon sem csodálkoznék, ha az általad említett emberek feljelentenének rágalmazás és közösség elleni uszítás miatt. Ezek a videók minden szavad és tetteidet cáfolják, nyugodj meg, akik nézik nem vakok és nem hülyék vagy ahogy te nevezed őket "állatvédő gazemberek! "

Hol vannak a csomagtartóból a kutyák ?

Azon is látszik az, hogy mennyire magyarázkodsz, hogy szinte már minden videódba megemlíted a nevem. Kigúnyolva úgy polgisan, ahogy ez rád jellemző. Nevetek rajtad, mert ismerlek és tudom, hogy ilyenkor már veszélyben érzed magad.

A félországnak rossz a szeme igaz? 

A félország látja, hogy a csomagtartóban lévő kutyákkal nem azonosak, amiket mutogatsz, de még egy híres állatfelszereléssel foglalkozó céget is belerángatsz a hazugságaidba. ( Fressnapf )

Remélem, hogy ők is megteszik a feljeletést ellened hitelrontás jogcímen.

Hiába mentegeted magad, mert ezek a kutyák nem azonosak azokkal, amik a csomagtartóba voltak. A saját szememmel győződtem meg róla.

Ugyanis én mind a négyet lefotóztam akkor ott, ahová még az állatvédőket sem engedted be.

Aztán ahogyan egyre jobban szorult a hurok újabb kutyákkal rukkoltál elő.

Szánalmas már ez az erőlködésed, hogy megőrizd az imidzsed, amit csak úgy mellékesen megjegyzek már régen elveszítetted.

Ezeket a kutyákat már nem tudod előadni, mert már nem élnek.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el