Orosz Mihály Zoltán nem nyugszik bele a választás eredményébe

Hétfőn kezdődött  volna az önkormányzat valós pénzügyének feltárása és a szükséges intézkedések megtétele, de OMZ Máriapócsra zarándokolt. Erre hivatalosan az új polgármester és testülete esküje után kerül sor, ami körülbelül 2 hét.

 Visszatérve ma új erővel látott neki a napnak a volt érpataki polgármester.

Mindössze három nap áll rendelkezésére, hogy beadja a fellebbezését, amit választási csalással kíván megindokolni. 

Megkezdte a választási csalásról szóló bizonyítékok gyűjtését.

Lázasan keresi a nem létező megvesztegetett embereket, hogy igazát betudja bizonyítani. Több felhívást is közzétett, aminek hatására meg is jelent 1-2 szánom-bánom bűnömet ember, akik állításuk szerint 10.000 forintot kaptak, amit a nyomozóhatóságok előtt is tanúsítanak, hogy Misi ellenfelére húzzák be az x-et a kapott összeg fejében.

Ezek az emberek, mint védett tanúk vállalják, hogy beismerik a megvesztegetést. Csak megjegyzem, hogy OMZ 200.000 forintot ajánlott fel annak a választás előtti napon, aki választási csalást jelez felé. Senki nem jelentkezett. Folyamatosan élőközvetítést készített így az esetleges csalás ha lett volna ilyen minden bizonnyal nem kerülte volna el a figyelmét.

A hamis tanúzást és , mást hamisan bűncselekménnyel vádolni bűncselekmény, a törvény bünteti.

Btk. 268. § Hamis vád

b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján az érintett ellen büntetőeljárás indul.

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés

A szavazófülkében viszont mindenki egyedül tartózkodik, így semmi bizonyíték nincs arra, hogy kire adták a szavazatukat vasárnap az Érpatakon élők, hiszen az óriási szavaztat külömbség is azt mutatja, hogy OMZ már nem kívánatos személy Érpatakon.

Mivel a polgármesteri hivatalba nem mehet be, így  hirtelenjében az orvosi rendelőben volt ma kénytelen összehívni a mellette induló képviselő-jelöltjeit.

Sokkal inkább időhúzásnak tűnik a volt polgármester részéről ez a fajta megnyilvánulás, mert lassan át kell adnia a zárszámadást, a gépkocsikat, telefonokat és a laptopokat is.

 Ezek az eszközök Érpatak önkormányzatáé.

OMZ-nek információm szerint jelenleg 76 folyamatban lévő bírósági ügye van, amiket ezután saját zsebből lesz kénytelen finanszírozni.Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el