Hogyan cigányozott Orbán Miskolcon?

Orbán a városi tévének ezt mondta:

  "Miskolcon az emberek tudják, hogy mi az a bevándorlás. Volt itt, amikor ebbe a városba a városon kívülről tömegesen bevándoroltak. Látták, mi lett belőle. (...) Ezek az emberek, akik ide bejöttek, Magyarország területéről jöttek be Miskolcra." 

Jakab Péter válasza:

 "Orbán ne fenyegesse a miskolciakat!"

 Felháborítónak tartja, hogy a miniszterelnök egyenlőségjelet tett a Fészakrakó programmal Miskolcra költözött borsodi cigányok és a bevándorlók közé.

Nehéz helyzetbe kerülhetett Jakab Péter a válaszadást illetően, hiszen pontosan tisztában van azzal, hogy az Orbán által elmondottak megfelelnek a valóságnak, de a Fidesz mellett csak nem állhatott ki.

 Akkor inkább már a cigányság? 

Évekig dolgoztam vele és így pontosan tudom, hogy mekkora változáson ment keresztül Jakab Péter. Ez a mellébeszélés semmi eredményre nem vezet, mert nagyon is tisztában van azzal, hogy nem csak a fészekrakó cigányok lettek kiemelve az elhangzott beszédben.

Miskolcon rengeteg a vidékről beköltöző cigány és ezzel a ténnyel nagyon is tisztában van.

Eszemben sincs kiállni Orbán, vagy a Fidesz mellett, de ez a nyilatkozat a Jobbik részéről nem fedi a valóságot.

Való igaz viszont az, hogy a néppártosodás óta a Jobbik már nem tesz semmit itt Miskolcon a cigánybűnözés érdekében és Borsod-megye összes településére elmondható ez.

2014 Napfürdő utca. Bár a felvételen a Bábonyibérc hangzik el oda előtte vidékről költöztek be.

2014. november Lyukóvölgy Őzugró Alsózsolcáról költöztek be.

2015 május Miskolc-Perecesről vándoroltak a Napfürdő utcába előtte vidéken laktak.

A videók hitelességéért garanciát vállalok hiszen vagy én készítettem vagy látható vagyok bennük. Esetleg ha eltűnnének le vannak mentve. Tucatszámra tudtam volna példát felhozni több videóval, de azt hiszem, hogy a hitelesség bebizonyítása nem az én személyemre irányul.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el