MCP - Magyarországi Cigánypárt

Elindult az MCP jelöltjeinek felkészítése a kampány időszakra Nógrád,Heves,Borsod megye jelöltjei igen elszántak. 

Ismét feltűnik Dancs Mihály neve is. Nos, aki nem tudja, hogy ki is ő.

Dancs Mihályt  9 éve első fokon három év öt hónap letöltendő büntetésre ítélték . Akkoriban az Országos Cigány Önkormányzat elnökhelyettese volt. A vád szerint társtettesként, üzletszerűen elkövetett, jelentős kárt okozó csalás és magánokirat-hamisítás miatt ítélték el. Két társára egy, illetve egy év két hónap felfüggesztett szabadságvesztést szabtak ki. Dancs Mihályt az elsőfokú döntés után kiengedték az előzetes letartóztatásból, szabadlábon védekezhet a másodfokú eljárásban, majd letöltendő börtönt kapott.

Cigány kisebbségi és jogvédő szervezetek Miskolcon
Cigány kisebbségi és jogvédő szervezetek Miskolcon

Legutóbbi értesüléseim szerint a Közös Megoldás Magyarországért Mozgalom országos szóvivői feladatát látta volna el Orbán Gyula társadalmi funkcióban, de el sem kezdte már és az MCP - Dancs Mihály nyomására el is távolították a pártból. A miskolci Váradi Gábor nem bírva a politikai nyomást szélnek eresztette leendő szóvivőjüket.

Hogy hogyan és mi módon volt mégis beleszólása Dancsnak? Ennek kiderítésén is dolgozom. Amint látható a választási összeg sokakat sarkall olyan ambíciókkal, hogy induljanak a választáson.

Nem mellékes az sem, hogy mindezt az adófizetők pénzéből! 

És még egy tény:

A 2014-es választáson Oláh Zsoltné  az MCP (Magyarországi Cigány Párt) színeiben induló jelölt egy társával arra próbálta rávenni egy életveszélyt okozó testi sértés sértettjét, hogy azt vallja: felesége nem szándékosan szúrta hasba, hanem dulakodás eredményeképp sérült meg.

A cigány pártok indulóinak listája ezzel nincs lezárva.Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el