Kampánypénz: Ötpárti összefogás (EU.ROM.PÁRT)

Szőcsi Lajos a párt elnöke (Hitgyülekezeti pásztor) az anyja nevére vett házat Feldebrőn , az Árpád út 2 sz . alatt. (leellenőrizhető). A házhoz egy bolt is tartozik.

Állítólag kampánycélra pártszékház céljából történt a vásárlás. Közben az autóját is kicserélte, ami szintén a kampány része lehet minden bizonnyal. Szőcsi Lajos nevén semmi nincs, hogy a NAV ne tudjon semmit lefoglalni, így még a kocsiját is üzembentartóival használja.

Az általuk indított jelöltektől bekérték a Kincstári kártyát mondván, hogy visszafognak kapni a pénzből, mert így a kapott kampányösszeg a párt felelőssége lesz.

 A 37 jelöltből 36 le is mondott a párt javára.

Szőcsi Lajos a lányát fiktíven foglalkoztatja a Heves megyei cigány önkormányzatban, aki az önkormányzat épületét még csak messziről látta. Az állást eredetileg Balogh Zsigmond töltötte volna be. 

Szőcsi Elnökhelyettes az önkormányzatban.

Hogy a kampánypénz lenyúlása valóban megtörtént-e az hamarosan ki fog derülni.

 Hogy ha volt ilyen az egyéni akció volt-e , vagy a sokak által emlegetett  miskolci Váradi Gábor is részese volt ennek az akciónak?

 Előbb utóbb napvilágra kerül.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el