Lejárató hadjárat folyik a Betyársereg ellen

Mostanában nem telik el úgy egyetlen hét sem, hogy ne találkoznék olyan megosztással, ami a BS ellen irányul.

A mai megosztást a Vadhajtások oldalán találtam miszerint egy informátoruk tudni véli, hogy Vona évadnyitóján a BS tagjai biztosítanak.

Akik figyelmesen végigkövetik azokat a nyilatkozatokat, amit Tyirityán Zsolt és az Erő és Elszántság adott ki a Jobbiktól való elhatárolódásukkal kapcsolatosan, azt hiszem elegendő arra, hogy mondva csinált és bomlasztó, felforgató posztokra nem fog reagálni.

Az, hogy mi a cél ezekkel a mondvacsinált uszítással szerintem mindenki tisztában van.

Voltak a BS-nek rendezvényei, fórumai, és lesznek is még, de soha senki nem vette a fáradtságot még a lejáratók vagy kételkedők közül arra, hogy kérdéseiket feltegyék Zsoltnak.

A mai lejárató poszttal kapcsolatosan beszéltem Zsolttal és kijelenthetem, mivel biztos forrásból tudom, hogy a BS  továbbra is elhatárolódik a Jobbiktól és nem védik a mai évadnyitót.

Ha esetleg ilyen megosztásokkal és posztokkal találkoztok, amik a BS lejáratására irányulnak, azok nem fedik a valóságot. 


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el